خب اول از همه بگم که تمام اطلاعات گوشی پاک میشه پس حتما از اطلاعات گوشی بک آپ بگیرید!
۱-روش اول:
این روش که اندرویدیها هم بیشتر این رو توصیه می کنه تا روش دومی! اینه که طبق “آموزش آپدیت محصولات سونی” که در همین “بخش آموزش” هم موجود هست عمل کنید و گوشیتون رو به بالا ترین ورژن اندروید موجود آپدیت کنید.
۲-روش دوم:
روش دوم یکم سخت تر از اولی هست و ما این روش رو به کسانی توصیه میکنیم که دوست ندارند اندروید گوشیشون ۴٫۰٫۴ ویا بالاتر بشه و دوست دارن از ورژن پایین تری استفاده کنن:
توجه کنید که این روش برای اندروید ۲٫۳ هست.
خب حالا رام مورد نظرتون رو دانلود کنید.(اگر رام مورد نظر در سایت ما نبود از سایت دیگری دانلود کنید!) البته دقت کنید تا اون رام همونی نباشه که الان رو گوشیتون نصب هست! بعد از تموم شدن دانلود به روشی که براتون میگم نصبش کنید:
دقت کنید تا فرمت فایل رام دانلود شده حتما ftf باشه!
اول از همه شما باید نرم افزار (Flashtool 129Mb) رو دانلود کنید.
حالا از تنظیمات گوشی Usb Debugging رو فعال کنید، برای این کار به مسیرSettings>Application>Development برید و تیک عبارت Usb Debugging رو بزنید.
حالا به مسیر Settings>Sony Ericsson>USB Connection Mode برید و گزینه Mass Storage Mode MSC رو انتخاب کنید و Ok کنید.
بعد به مسیری که فلش تولز رو نصب کردید برید و وارد پوشه Drivers بشید و نرم افزاری که در اونجا هست رو نصب کنید. (دقت کنید تا همه درایو ها رو نصب کنید و همه گزینه ها تیک خورده باشن)
حالا فایل ftf که برای گوشی دانلود کردید رو در مسیری که فلش تولز نصب شده، در داخل پوشه Firmware کپی کنید.
حالا دقت کنید تا گوشیتون حداقل ۸۰ درصد شارژ داشته باشه، بعد گوشی رو از حالت Usb Debugging خارج کنید و اون رو خاموش کنید.
حالا دکمه ی ولوم پایین رو فشار بدید و نگه دارید بعد همزمان کابل Usb رو به گوشی و کامپیوتر وصل کنید.(دقت کنید که این کار رو باید زمانی انجام بدید که گوشی خاموشه) سپس زمانی که Led گوشی سبز شد دکمه رو رها کنید.
حالا اگه پیغام Device Connected in Flash Mode رو دیدید یعنی درایور های گوشیتون نصب شدن، اما اگر پیغام رو مشاهده نکردید به Drivers بگردید و درایور ها رو دوباره نصب کنید.
حالا بر روی گزینه فلش که به شکل جرقه هست کلک کنید و بعد حالت Flashmode رو انتخاب کنید و Ok رو بزنید.
بعد رامی که دانلود کردید رو از لیست سمت چپ انتخاب کنید و از لیست سمت راست فقط گزینه های Wipe UserData و wipe Cache رو تیک بزنید و با بقیه هیچ کاری نداشته باشید.
حالا روی Ok کلیک کنید تا نصب شروع بشه.
ممکنه در این مرحله گوشی و یا کامپیوتر از شما بخواد که کابل رو از گوشی جدا کنید در این صورت مرحله فلش مود رو دوباره انجام بدید و منتظر بمونید تا نصب تموم بشه.
بعد از تموم شدن نصب گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید و روشنش کنید، ممکنه برای اولین بار کمی گوشی دیر بالا بیاد.
حالا به قسمت تنظیمات و Back Up & Reset برید و گوشی رو ریست فکتوری کنید.(factory data reset)
بعد از تموم شدن ریستارت رام به صورت کامل نصب شده.
:: موضوعات مرتبط:
رام های رسمی اندروید ,
,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0